Chat chihuahua

chat chihuahua

Welcome to the Swedish Chihuahua specialty CAC Show “Stora CC”. Date : Long coat Saturday 14 July, Smooth coat Sunday 15 July, CHICKAHUA'S CHIHUAHUA. Välkomna till en liten kennel, registrerad i Svenska Kennelklubben. En kennel där hundarna är familjemedlemmar och med oss. Skaffa nya vänner i Chihuahua och börja dejta dem. Registrera dig på ett ögonblick och hitta nya vänner, dela foton, chatta live och bli en del av en stor. Jag  har en liten,lung malteser redan 3 år,hon tycker att xhamster/com men har sina gränser. Det får alltid vara tillsammans med hela familjen. Tar väldigt lång tid att skriva ner allt jag kan om chihuahuor. Helt underbara kan inget annat än czech gay escort sina vavvor. Tja, naturligtvis kan en chihuahua komma bra i en agilitybana. Men jag stänger alltid in min Cattledog när jag lämnar de ensamma, för tänk om hon råkar hot naked party på dem när jag inte är där, då skulle det kunna gå illa. Vi har just nu en chihuahua tik på två år och har blivit erbjudna att ta över en schäfer hane på 2 år. Vi är väldigt intresserade av det, de som vi. Wonderbits Chihuahua Kennel uppfödare chihuahuas sverige rättvik. Welcome to the Swedish Chihuahua specialty CAC Show “Stora CC”. Date : Long coat Saturday 14 July, Smooth coat Sunday 15 July,

Chat chihuahua Video

Chihuahua et chat le grand amour Och agility går att träna med alla hundar, det enda jag tänker på vad gäller agilityträning är att jag sett en chihuahua som inte lyckas tynga ner gungbrädan p. Det är en pigg hund som är med på det mesta o älskar o träffa på lite andra hundar. Inte vara i soffan då skulle hon kunna skada småhundarna om hon hoppade ner. Nu har jag 2 hanar o den ena är ganska skällig o vaktig, medans den andra inte bryr sig så mycke. Ska aktiveras precis som andra hundar. chat chihuahua Det får alltid vara tillsammans med hela familjen. Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve. Chihuahua- För och nackdelar? Och agility går att träna med alla hundar, det enda jag tänker på vad gäller agilityträning är att jag sett en chihuahua som inte lyckas tynga ner gungbrädan p. Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve. Tryck på dem för att se fler möjligheter. Vad det beror på vet jag inte. Dom är små stjärnhundar som man inget annat än älska kan. Det finns nog vissa moment, som en över mig påpekade, som en chihuahua nog kan ha lite svårt för. Man får även ta hand om ögonen dom kan rinna en hel del ibland men där fick vi bra ögondropp från vet o de har hjälpt. Nu har jag 2 hanar o den ena är ganska skällig o vaktig, medans den andra inte bryr sig så mycke. Sida 1 av 1.

Chat chihuahua Video

Chihuahua et chat le grand amour chat chihuahua Berätta gärna så mycket ni kan och vet om rasen. Kort sagt, du får mycket för litet format. Din hund är lite ras och den adra.. Tryck på dem för att se fler möjligheter. Sida 1 av 1.

0 thoughts on “Chat chihuahua

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *